miércoles, 19 de marzo de 2014

4ª sessió formativa de l’ESCOLA DE PARES I MARES 2013-14

El pròxim dia 22 de març del 2014 a les 11.00 hores en el Saló d'Actes de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport, Fernando Alberca, impartirà la tercera sessió de la II Edició de l'Escola de Pares i Mares, titulada "Motivació a l'estudi".

Fernando Alberca va nàixer a Córdoba en 1966. Llicenciat en Filosofia i Lletres. Va ser conseller del Consell Escolar del Principat d'Astúries. Màster de Direcció de Centres Educatius, actualment realitza el Màster Oficial en Neuropsicologia i Educació i el Doctorat en Psicologia. Premi De Hoy 2013.

Habitual conferenciant i autor, entre altres, dels best-sellers Cuatro claves para que tu hijo pueda ser feliz (Ed.Almuzara) iTodos los niños pueden ser Einstein (Ed.Toro Mítico), està considerat un dels majors experts del món en motivació.

Aquest autor, expert en educació i motivació, ens proposa una sèrie de conductes a evitar i altres a realitzar com a pares i educadors per a motivar els nostres fills a l'estudi. 

Comptem amb la seua col·laboració a l’hora d’informar el nombre més gran de pares i mares sobre esta sessió, i els recordem el següent enllaç electrònic, perquè aquells pares i mares que vullguen assistir puguen omplir el model d’inscripció a la jornada, atés que l’aforament del saló d’actes és de 250 persones:

http://www.cece.gva.es/relin/val/escuela_padres.htm

Els assistents que així ho desitgen podran vindre acompanyats pels seus fills o filles xicotets, a partir de 3 anys, que seran atesos per monitors de temps lliure mentres dure la sessió formativa.

Agraint per endavant el seu interés i col·laboració, reba una salutació ben afectuosa.

No hay comentarios:

Publicar un comentario